Recenze zákazníků

24.1.2019
Lenka - po kurzu makronek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21.12.2018

 

Hodnocení od Ivety - účastnice rodinného kurzu

 

Chcete strávit super odpoledne s příjemnou, bezprostřední a upřímnou "holkou", která si na nic nehraje a peče s vášní sobě vlastní? Získat cenné rady, umíchat si své vlastní těsto, s napětím čekat u trouby, jestli nebude "špatná noha" (ten termín se mi strááášně líbí! ;-) a pak si je sami naplnit a odvést domů? Pak určitě jeďte na kurz ke Katce do jihočeských Hoštic! Bonusem je krásně a účelně zařízená kuchyně s nádherným výhledem na Šumavu, která způsobí, že minimálně den budete toužit po té samé. ;-)

Každopádně, až tohle absolvujete, budete vědět jak na to, budete plné energie a odhodlání to zkusit a v záloze máte "přítele na telefonu" = Katku, kdyby se Vám náhodou nedařilo. Neváhejte a jděte do toho, my byly nadšené!

Katce ještě jednou velký dík a těšíme se na další kurz!

Boženka, Iveta, Alena, Romana

 

20.12.2018

Dobrý večer Katko, je mi trapné, že píšu až po takové době, ale ráda bych Vám se zpožděním ještě jednou poděkovala za vynikající a nádherný dort pro mou sestru k narozeninám. Všchni z něj byli úplně paf, krém neměl chybu, makronky luxusní a vůbec byl celý prostě perfektní. Jste moc šikovná. Přeji Vám krásné Vánoce a ještě jednou díky Eliška

 
Šárka - 29.10.2018
Ahoj Katko,
moc děkuji za inspiraci, cenné makronkářské rady  a příjemně strávené sobotní odpoledne. Hned dneska jsem se do toho pustila a z výsledku mám radost skvělý viz foto! Měla jsem strach, že nebude noha, ale po několika minutách v troubě se objevila. Všechno šlo dobře. 
Teploměr jsem neměla, ani podložky, vyšla jsem jen s tím, co mám doma, a výsledek je radostný. Naučila jsi nás to skvěle, se všemi vychytávkami, nad ničím jsem netápala, nic jsem nikde z jiných zdrojů nehledala. Díky a ať se ti daří. A napiš, až budeš pořádat kurz na quiche, to těsto bylo nejlepší, co jsem kdy jedla. Chci to umět taky! 
Šárka 
 
 
recenze ze serveru Naucmese.cz
28.10.2018
Simona C.

Názor na kurz "Kurz makronek francouzskou metodou": Kurz byl v domácím prostředí, uvolněný a pohodový. Očekávání splnil na výbornou. Vše bylo do puntíku připravené. lektorka vysvětlovala detailně,aby bylo každému jasný,jak má postup vypadat.

Názor na lektora "Kateřina Fialová": Skvělá, sympatická, usměvavá lektorka. V uvolněné atmosféře jsme se i zasmaly a skvěle si popovídaly.

Doporučené změny do příště: Není co vytknout. K této lektorce bych se na kurzy vracela.

 
Kateřina - 1.10.2018
Chtěla bych poděkovat za ty nejluxusnější makronky, které jsem kdy jedla. Měla jsem je objednané na svatbu do sweet baru. Bohužel zasílám foto makronek v krabičce, protože jsem je nestihla jinak vyfotit. Doslova se po nich zaprášilo :-) Ještě jednou moc děkuji a těším se v budoucnu na kurz ;)
 
Mirka M. - kurz makronek - 10.9.2018

Milá Katko,

Tvůj kurz, prostředí a hlavně atmosféra, kterou vytváříš Ty, mě naplnila optimismem, že z tohoto pocitu "žiji" ještě dnes. Makronky, které jsem díky Tvé pomoci vytvořila, chutnaly doma všem a na ty, na které se nedostalo, již nedočkavě očekávají mojí první "várku" makronek. Ještě jednou moc děkuji a budu moc ráda, když se opět potkáme 

Moc Ti ještě jednou za vše děkuji! Měj se moc hezky a ať se Ti vše daří! Mirka, Sušice

 

Alena J. - 25.8.2018

"bylo to výborný. Vše se povedlo a všem moc chutnalo. I moje náročná kamarádka (a té nechutnají ani makronky od Paula v Praze :-)) říkala, že ty makronky jsou naprosto úžasný"

 

Pavla Š. -14.8.2018

Milá Katko, dlužím veliké poděkování za překrásný a pochoutkový dort. Jasmince se moc líbil a ježečka si dokonce pošetřila do druhého dne :-) Měj se krásně Pavla

 

Ivana Kortanová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 · 29. červen 2018
Hodnotím na základě absolvování kurzu pečení makronek, který byl perfektní, vše promyšleno do posledního detailu. Lektorka Káťa k výuce přistupovala jak profesionálně tak i velmi lidsky, kurz mi dal velmi mnoho a díky němu se mi makronky daří konečně i doma :). Součástí kurzu bylo i občerstvení značky Elegantní dort, slaný quiche, hruškový koláč a samozřejmě makronky, vše neskutečně lahodné, esteticky dokonalé. DOPORUČUJI! Své hodnocení končím slovy: 5 hvězd je málo :)
 
 
 
 
11.6.2018 - Svatba 
Dobrý den, moc děkuju za cukroví... bylo to úžasné a hlavně výborné. Všechno bylo skvělé a vaše lízátka měla obrovský úspěch. Barbora
 
 
 
 
 
 
 
 
8.3.2018 - reakce na pozvánku na kurz pečení makronek
 
Ahoj,
Dekuji za info a hned jsem preposlal dal, protoze ohlas na Tvoje makronky se nezadrzitelne šiři po zemich ceskych:-)
 
Kuba
 
 
20.2.2018
 
Ahoj Katko, dort byl nejen krásný, ale i vynikající! Edíkovi se opravdu líbil. Díky! Pavla
 
 
27.7.2017
 
Ahoj Káťo,
Hrozně moc děkujeme za sladký bar a dort .Bylo to krásné a hlavně moc dobré!
Pistáciové tartaletky byly top.    Terka a Pája
 
 
 
 
 
24.7.2017
 

Dobrý den Katko,

chtěli bychom Vám ještě jednou moc poděkovat za Vaše sladké výtvory. Cupcakes zmizely ze stolů během chvíle a všichni moc chválili, jak skvěle vypadají. Makronky i cake pops byly také úžasné. Skvělá chuť a i vzhled, takže co víc si přát.

Ještě jednou moc děkujeme.

Martina a Petr Klímovi

 

 

 

 

 
 
2.1.2017
 
Dobrý den Katko,
tak předem bych se chtěla moc omluvit, že píšu až teď. Moc se omlouvám, ale měli jsme i v práci hektický konec roku. Hlavně bych Vám z celého srdce chtěla poděkovat za naprosto vynikající dort i servis a trpělivost a vše kolem toho. Všichni byli spokojení a bylo to opravdu úžasné. Děkuji moc za všechno. Jste opravdu úžasná. Krásný den a opravdu moc a moc děkuji.
 
Lucie Kálalová
 
 
 
29.11.2016

 

Ahoj Katko,

Ještě jednou moc děkuji za skvělý dort. Byl naprosto báječný. Všichni ho chválili a všem se moc líbil.

Děkuji a s přeji krásný den!

Jakub Radkovský, DiS.

20.9.2016
 
Dobrý den, Katko,
Dort byl nádherný, jako vystřižený z obrázku. Byla jsme z něj nadšená:-)
Převezli ho v pořádku, a i to krájení jsme zvládli. Krájel se tedy trochu hůře, což ale předpokládám je normální, když je hutnější těsto a lehký krém, občas se ty kousky trochu rozpadaly, ale my jsme si celkem dobře poradili, a nikomu to myslím nevadilo.
Někteří hosté si šli přidat ještě další kousek. Což myslím mluví za vše.
 
Takže za nás byla s dortem velká spokojenost, a moc Vám děkujeme! 
Děkujeme i za ty úžasné makronky, které jste nám poslala darem!:)
 
Posílám fotky.
 
S pozdravem
 

Adéla

 

 

31.5.2016

Dobrý den,
zákusky byly výborné a všichni z nich nadšeni. Jsem moc ráda, že jsem na Vás na festivalu narazila. Musim říct, že tak kvalitní ingredience a výbornou chut bych asi u nikoho v Plzni nenašla. Určitě se ozvu příště zase s objednávkou. 
A děkuji za milé překvapení. Udělala jste mi velikou radost.
Hezky den, Peťa Lehká