Mám ráda čistou, elegantní linii s použitím netradičních prvků při zdobení. K eleganci bezpochyby patří i kvalita a ta je mým základním pilířem. Vše peču z čerstvých surovin, bez použití hotových směsí. Na zdobení používám zahraniční fondán bez alergenů. Nejraději peču pravý piškot s lehkým smetanovým krémem (Mascarpone, šlehačka, smetanový sýr) nebo čokoládové těsto s Ganache krémem (vysokoprocentní hořká čokoláda se smetanou).  Ke krémům přidávám pro osvěžení ovoce (nejraději čerstvé sezonní) nebo ořechy, slaný karamel, citronový krém apod. 

 Samozřejmě Vám mohu upéct dort dle Vaší chuti a preference. Vše je na dohodě.

K mé nabídce nyní přibyly i kurzy pečení. Více o aktuálním kurzu v sekci Kurzy pečení.                                                                     Kurz je vždy vypsán v dostatečném předstihu, maximálně pro 5 osob, tak abychom zachovali individuální přístup. Nebráním se ani kurzům pro jednotlivce. Kurz probíhá v domácím prostředí, tak aby účastníci mohli nabité zkušenosti uplatnit  ve svých vlastních kuchyních.