Mám ráda čistou, elegantní linii s použitím netradičních prvků při zdobení. K eleganci bezpochyby patří i kvalita a ta je mým základním pilířem. Vše peču z čerstvých surovin, bez použití hotových směsí. Na zdobení používám zahraniční fondán bez alergenů. Nejraději peču pravý piškot s krémem Swiss Meringue Buttercream (máslovosněhový krém s extraktem z madagaskarské bio vanilky) nebo čokoládové těsto s Ganache krémem (vysokoprocentní hořká čokoláda se smetanou) či Mascarpone se šlehačkou. Ke krémům přidávám pro osvěžení ovoce (nejraději višně v gelu). Nicméně samozřejmě Vám mohu upéct dort dle Vaší chuti a preference. Vše je na dohodě.

K mé nabídce nyní přibyly i kurzy pečení. Více o aktuálním kurzu v sekci Kurzy pečení.                                                                     Kurz je vždy vypsán v dostatečném předstihu, maximálně pro 5 osob, tak abychom zachovali individuální přístup. Nebráním se ani kurzům pro jednotlivce. Kurz probíhá v domácím prostředí, tak aby účastníci mohli nabité zkušenosti uplatnit  ve svých kuchyních.